Даша і Роккі (07.10.22)

В мене є ранкова традиція-як прокинусь, після фронтових новин завжди заходжу в пінтерест, щоб подивитись, як воно без війни люди живуть. За натхненням заходжу.
Так от пару тижнів тому мені цей самий пінтерест приніс фотографію дівчини із ретривером-ніби то там і 100500 таких фото, але саме цю я зберігла, бо якось все на ній мені клікнуло: поєднання кольорів, світло, настрій-все.
От би і мені таку зйомку, подумалось😍
І от позавчора мені написала дівчина, що хотіла би подарувати своїй подрузі фотосесію в мене, бо ця зйомка була в подруги в вішлісті вже 3 роки. Єдиний можливий день був для неї-ця п'ятниця через коротку подорож додому, але дата була вже зайнята в мене.
Саме в ту, хвилину, коли писала ця дівчина, мені прийшло повідомлення від людини, що мала бути в мене на фотосесії, із проханням перенести дату зйомки із цієї п'ятниці, і дата звільнилась.
Але це не кінець історії. Зі мною зв'язалась безпосередньо героїня цієї зйомки і надіслала свою фотографію з собакою-мов би, от ми, ваші моделі, Даша і Роккі. І знаєте що? То була точнісінько та дівчина із пінтересту. І точнісінько та собака.
Маленькі дива стаються із нами, коли ми посилаємо точні запити у всесвіт.
Бажаю нам всім, щоб головний запит ось ось був задоволений!

А зйомка-моя осіння маленька мрія❤️